Barion Pixel Vásárlás menete és tájékoztatás | Kreatív írás online oktatás pusztaiandrea.hu

Vásárlás menete röviden a weboldalon:

1- Válaszd ki a kívánt előfizetést, amit szeretnél megvásárolni. Kattints a MEGVESZEM gombra. Ezzel elfogadod a vásárlási feltételeket és az ÁSZF-ben foglaltakat.

2- Új adategyeztető lapon add meg a vásárláshoz és a számlázáshoz szükséges adataidat. Az itt rögzített e-mailcímedre fog megérkezni a számla és a védett tartalmakhoz való hozzáféréshez szükséges tájékoztató, ezért kérlek, pontosan add meg!

3- Bankkártya: A megrendelés elküldése után átirányít egy biztonságos felületre, ahol a bankkártya adatait megadva történik a bankkártyás fizetés.

Amennyiben előfizetést vásárolsz, a vásárlással hozzájárulsz az ismétlődő fizetések engedélyezéséhez mindaddig, míg azt le nem mondod a lemondó link használatával, vagy egy e-mailben küldött lemondó nyilatkozattal.

A lemondó nyilatkozatot az info@pusztaiandrea.hu e-mailcímre kell küldeni. Kérem, legalább néhány nappal az aktuális fizetési időszak előtt jelezze a lemondást.

A kártya adatait nem kapom meg. A weboldalhoz való hozzáférést és a számlát csak a pénz megérkezése után küldi a rendszer e-mailben!

A bankkártyás fizetés szolgáltatója az OTP Simple Pay.

OTP Simple Pay fizetéssel kapcsolatos tájékoztató:

Üzemeltető: OTP Mobil Szolgáltató Kft.

Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.

Ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@simple.hu +36 1/20/30/70 3-666-611

Cégjegyzékszám: 01-09-174466

Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24386106-2-42

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft., 1144 Budapest, Ormánság u. 4.

Az ismétlődő bankkártyás fizetések (értsd: előfizetés) az OTP Simple Pay biztonságos rendszerében történik.

Amennyiben előfizetést vásárolsz, a vásárlással hozzájárulsz az ismétlődő fizetések engedélyezéséhez mindaddig, míg azt le nem mondod a lemondó link használatával, vagy egy e-mailben küldött lemondó nyilatkozattal.

4.  A megadott e-mailcímen megkapod a weboldal hozzáférést a védett tananyagokhoz és havonta az aktuális számlát. Amint e-mailben kapsz a jogosultságodnak megfelelő belépést a honlapom védett oldalaira, kérlek ellenőrizd! A folyamat automatizált, így akár pár percen belül bele is vághatsz a tanulásba! Ha 48 órán belül nem érkezik meg a beléptető kódod, feltétlenül jelezd! Bármilyen technikai problémád, szakmai kérdésed van, vagy rendellenességet észlelsz ebben a folyamatban, kérlek az info@pusztaiandrea.hu e-mailcímen jelezd, hogy mielőbb megoldhassuk.