Barion Pixel Kinek ajánlom? | Kreatív írás online oktatás
Kreatív írás kezdőknek

Kinek ajánlom?

 

Kinek ajánlom?

Azoknak, akik még kezdők ugyan, de szeretnének íróvá válni, és megérett bennük az igény arra, hogy a kérdéseikre válaszokat kapjanak.

Ajánlom ugyanakkor azoknak is, akik szeretnének igényesebb tartalommal könyves blogot vezetni, kritikákat, cikkeket írni, magyar szakra vagy újságírónak készülnek, de könyvekkel szeretnének foglalkozni a jövőben.

Ajánlom olyan könyvmolyoknak, akik szeretnék bővebben, jobban és bátrabban megfogalmazni az olvasói véleményüket, és érdemben mélyebben megérteni a regények tartalmait vagy megérteni a mögöttük álló írókat.

Továbbá ajánlom annak, aki a könyvszakma alapjait nagyvonalakban meg szeretné tanulni, amit az íróknak készített tananyagok megértésével és átgondolásával jobb kritikussá, jobb bloggerré és akár könyvszakmailag is tájékozottabb molyokká válhattok.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne a netes felületeken érdemben kommunikálni vagy pontosabban fogalmazni. A szövegeink minősége sokat elárul rólunk, érdemes ezzel foglalkozni egy kicsit. Ha pedig azt szeretnétek, ezekkel a tananyagokkal elindulhattok az íróvá válás útján.

Ajánlom azoknak is, akik szeretnének később bejutni más íróképzésekre, sokszor egy bizonyos minőségű szöveg az alapkövetelmény hozzá. Valamint azoknak is, akik nehezen írják le a gondolataikat, olykor pedig szükségük lenne rá.

Kifejezetten ajánlom azoknak, akik nem tudnak egyben kifizetni nagyobb összeget egy több hónapos írótanfolyamra, ahol folyamatosan jelen kell lenni figyelemmel online vagy személyesen, és időhöz kötötten haladni a leckékkel. Ha úgy érzed, hogy a fentiekből bármelyik igaz rád, vágj bele bátran!

Jó munkát!