Barion Pixel BLOG - Ilion Íróklub

ILION ÍRÓBLOG

Tudom, milyen nehéz az írói út, mennyire megterhelő az álmodozásból, a kifogások kereséséből a megvalósító írói létbe váltani: rengeteg új helyzet, komfortzónából kilépés, félelem és bizony kudarcok is vannak. Az ember már az elején elcsügged és rálegyint, hogy halott ügy. Mint egy labirintus, amin nem lehet átjutni.

De az az igazság, ha ezt valamikor elfogadtam volna, akkor ma nem lennék író és nem csinálhatnám azt, amit a legjobban szeretek! Ha kíváncsi vagy, miként nézett ki, milyen szakmai fogások vannak, hogyan lehet végül mégis a sikeres írói pályára lépni, hogyan érdemes fókuszálni erre ebben az őrült világban, akkor tarts velem!

Mindig keressük az önmegvalósítás lehetőségét, a szabadság semmihez sem fogható érzését, az alkotás és értékteremtés örömét és a sikeresség módját.
Ne félj tőle! Lépj a tettek mezejére!

Mentor Programokkal és online kurzusokkal, írásról szóló tanfolyamokkal, előadásokkal segítem az elhivatott írni vágyókat, továbbá rengeteg ingyenes anyaggal is találkozhatsz. Vedd a kezedbe az írói utadat, rám számíthatsz!

Pusztai Andrea, író, mentor

KÖNYVPIACI POZÍCIONÁLÁS ÍRÓKÉNT - hogyan?

Önbizalomhiány, kétségek gyötörnek, hogy alkalmas vagy-e egyáltalán arra, hogy író legyél? Nem tudod, hogyan csináld, hogyan fogj hozzá az egészhez? Nem is vagy biztos abban, hogy mik azok az értékek, amikre építheted az írói identitásodat? Nem hiszed, hogy sikerülhet bejutni egy hagyományos kiadóba? Abban sem vagy biztos, hogy amin dolgozol, az jó irányba visz? Itt kapaszkodót találsz!

mitől lesznek elevenek a karakterek?

Ez a cikk hosszú, a karakterek építéséről mesélek, hogy miként ragadd meg őket profi módon, hogyan tiszteld a történetedet, milyen forrása van a világban az elevenség ábrázolásának, milyen kérdések mentén tudod a karaktert dimenzionálni és mire való a párbeszéd. Szempontokat hoztam be ahhoz, hogy elevenebb karaktereket tudj írni a közeljövőben és megértsd a mechanizmusokat a háttérben. Olvasd bátran, kattints a címre!